11:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Åkersberga BK Svart - IF Brommapojkarna 3

Strax norr om Åkersberga Centrum stod Åkersberga BK för motståndet. Detta måste vara den nordligaste planen i Sanktan.

Vi började matchen bra och i fjärde minuten skapde vi en chans som inte resulterade. Det visade sig tidigt att det skulle bli en jämn match. ÅBK var bra och ägde bollen lite mer än oss men spelet var ganska jämnt. I slutet på halvleken skapade vi ett bra anfall men Kerar fick inte med sig bollen i sista läget och även ÅBK hade ett hårt farligt skott över innan pausvilan.

I andra börjde dem med att rulla ut oss och vi fick inte låna bollen på över en minut. Men sedan kom vi mera rätt i postitionerna. De skapade chanser men då var vi i vägen när skotten avlossades och vi hade kontringslägen men sista passen blev några gånger för lång. Matchen slutade 0-0.

Detta var en schysst match (förutom armbågen på Malle) och alla våra killar kämpade bra. Tack till Kerar och Theo från BP05-7 som hjälpte oss idag. Utan er hade vi inte orkat hela matchen.

Gröna kortet gick till Ture vilket var helt rätt. Ture sprang över stora ytor, gick in i duellerna och spelade mestadels enkelt och var väldigt nyttig för laget.